7ος λαικός αγώνας δρόμου Ναυπάκτου.Δείτε το βίντεο και το πλούσιο φωτορεπορτάζ

IMG_8410_nafpaktianewsΟ Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Ναυπάκτου «ΕΠΑΧΤΟΣ» και τον Σύλλογο Δρομέων Μαραθωνοδρόμων – υπεραποστάσεων Ναυπάκτου «LEPANTO» διοργανώσαν σήμερα τον 7ο Λαϊκό αθλητικό Αγώνα δρόμου Ναυπάκτου 9,5 χλμ στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου «Απελευθέρωσης της Ναυπάκτου». Παράλληλα διεξήχθη ο αγώνας δρόμου 1.300μ για παιδιά του Δημοτικού και Γυμνασίου όπως και αγώνας δρόμου 2.200μ για παιδιά του Λυκείου και ενηλίκων.Εκκίνηση-τερματισμός και των δύο αγώνων η πλατεία Λιμανιού της Ναυπάκτου.

Αρκετός ο κόσμος που παρακολούθησε  τη διοργάνωση και που έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να τρέξουν στους δρόμους της πόλης μας.Πλέον των 260 οι συμμετοχές στους αγώνες δρόμου,σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο κ.Σταυρόπουλο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι Μαραθωνοδρόμοι Καραχάλιας,Λαγουδάκης και Αφοι Κόγγου που διάνυσαν την απόσταση Ναύπακτος-Αθήνα σε 36 ώρες μεταφέροντας στο υπουργείο παιδείας το καθολικό αίτημα της πόλης για την παραμονή του τμήματος του ΤΕΙ,κληρώθηκαν τρία ποδήλατα ενώ το χορευτικό του συλλόγου Ανεμογιάννης χόρεψε δημοτικούς χορούς απ’όλη την Ελλάδα.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...