Βόλεϊ Γυναικών: Πήρε το τρίποντο από τη Γαλήνη

Με καθαρό σκορ πέρασε η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας από τη Γαλήνη. Νίκησε στο “Κουκούλι” την πατρινή ομάδα με 0-3 σετ διπλασιάζοντας τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας πολύ καλή απόδοση αντέχοντας στην πίεση των αντιπάλων στο τέλος.

Με άσχημες αναμνήσεις από το περσινό αντίστοιχο παιχνίδι πήγε η Ομόνοια στην Πάτρα για τον αγώνα με τη Γαλήνη, όταν και είχε χάσει 3-0 με “κατεβασμένα” χέρια κι αυτό φάνηκε να τις έκανε καλό. Παίζοντας συγκεντρωμένα από την αρχή κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη που την βάζει από νωρίς να κάνει σκέψεις για την κατάκτηση μιας από τις δύο πρώτες θέσεις που θα τις επιτρέψουν μέσω αγώνων μπαράζ να διεκδικήσει την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Έχοντας πολύ καλό σέρβις από το ξεκίνημα η Ομόνοια αιφνιδίασε τη Γαλήνη στο πρώτο σετ και πήρε νωρίς νωρίς μεγάλη διαφορά στο σκορ με τις αντίπαλες να παρακολουθούν σαστισμένες και το σετ να τελειώνει με 11-25. Με την έμπειρη τριάδα των Πανουτσοπούλου-Τριανταφυλλοπούλου-Κουμουνδούρου όμως η Γαλήνη δεν υπήρχε περίπτωση να παρατήσει από τόσο νωρίς το παιχνίδι. Ανέβασε την απόδοσή της και παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική στη συνέχεια βοηθώντας και αυτή από την πλευρά της στο να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι. Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο. Η Ομόνοια κατάφερε να τα σερβίς της Κατσούδα και ένα σερί 0-6 να κάνει το  σκορ 10-16 αλλά η Γαλήνη απάντησε άμεσα με σερί 5-0 μειώνοντας στον πόντο. Οι εναλλαγές στο σκορ ήταν συνεχείς με τις γηπεδούχες να προηγούνται με 23-21. Πιέζοντας με την Μαστρογεωργίου από τη θέση 1 και με τριάδα στο φιλέ τις Κατσούδα-Κότσιαλου-Τσβετκόβα η Ομόνοια έκανε την ανατροπή και με τέσσερις συνεχόμενους πόντους πήρε το σετ με 23-25. Όμορφο παιχνίδι από τις δύο ομάδες στο τρίτο σετ. Η Ομόνοια βρέθηκε από την αρχή να κηνυγά το σκορ. Μπόρεσε στιγμιαία να περάσει μπροστά με 12-14 όταν με τη Μαστρογεωργίου να σερβίρει έκανε ένα σερί 0-5 αλλά γρήγορα η Γαλήνη ξαναπήρε το προβάδισμα φτάνοντας στο 21-18. Η Πατακοπούλου πίεσε με επιθετικό σέρβις κάνοντας το σκορ 21-22, η Γαλήνη όμως απάντησε με σερί 3-0 πηγαίνοντας στο πρώτο της σετ μπολ. Εκεί όμως ήταν η ώρα της αρχηγού για την Ομόνοια. Η Σχίζα αρχικά δυσκόλεψε την υποδοχή των γηπεδούχων που δεν μπόρεσαν να εκδηλώσουν επίθεση, στη συνέχεια πήρε έναν άσσο μεταφέροντας την πίεση στο αντίπαλο τερέν και με ένα λάθος της αντίπαλης πασαδόρου η Ομόνοια γύρισε το σετ παίρνοντάς το με 24-26 και μαζί και το παιχνίδι με 0-3 σετ.

Με τη νίκη αυτή η Ομόνοια διπλασίασε τις νίκες της φτάνοντας τους 6 βαθμούς σε δύο αγωνιστικές. Αυτό το Σάββατο θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Παναγούλας στο νησί της Ζακύνθου από τον τοπικό Ζακυνθινό Α.Ο., βασικό διεκδικητή της ανόδου στο φετινό Τοπικό Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ.

A.O.Α. Γαλήνη (Νίκος Κορδός): Φωτεινάκη, Κουμουνδούρου, Χαριτάτου, Τριανταφυλλοπούλου, Λαζαρίδη, Σπανού, Χαΐτογλου, Πανουτσοπούλου, Αντερριώτη, Ροδοπούλου, Τσαπικούνη.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Πατακοπούλου, Νάκη, Κατσούδα, Κότσιαλου, Σχίζα, Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Τσβετκόβα, Θεοφάνη, Καλπύρη.

 

Υγιεινός περίπατος ήταν για τον ΠΑΣ το πρώτο παιχνίδι με τοπικό χρώμα με αντίπαλο την Ομόνοια στο γήπεδο του Αντιρρίου. Πολύ καλύτερη ομάδα ο ΠΑΣ πήρε εύκολη νίκη με 3-0 σετ και διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις του ομίλου της στο πρωτάθλημα των κορασίδων. Κακό παιχνίδι από τα κορίτσια του Βαγγέλη Κοντομάνη που δεν μπόρεσαν να αποδώσουν στο παιχνίδι αυτά που έχουν διδαχθεί στις προπονήσεις τους.

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Κυριάκος Κοκόλας): Γούλα, Παπαγεωργακοπούλου, Κοτίνη, Παναγιωτοπούλου, Διονυσοπούλου, Χοχτούλα, Δημητροπούλου, Θεοδωροπούλου, Δημοπούλου, Χρήστου, Βάρσου, Ντέτσικα.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βαγγέλης Κοντομάνης): Καλουδιώτη, Μίχου Α., Μελιανού, Δούνη, Κομπούρα, Κολοβελώνη, Τσαμπά, Παπαντωνίου, Κομνηνού.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...