Μιμή Ντενίση: «H Νατάσα φέρθηκε αντιεπαγγελματικά»

Μιμή Ντενίση: «H Νατάσα φέρθηκε αντιεπαγγελματικά»
Η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε ότι η Θεοδωρίδου άφησε «ξεκρέμαστους» τους συντελεστές της παράστασης

Μπορεί πριν από λίγο καιρό να… έδωσαν τα χεριά, αφού η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε το «ναι» στη συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση, μπορεί να φωτογραφήθηκαν παρέα για τις ανάγκες της νέας τους παράστασης, όμως η τραγουδίστρια άλλαξε γνώμη και δεν θα ανέβει τελικά στο «σανίδι».

Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και εκεί μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με την Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία χάλασε την τελευταία στιγμή.

Οι δύο κυρίες είχαν συμφωνήσει πως τον Οκτώβριο θα συναντηθούν επί σκηνής στη μεγάλη παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Όμως η ηθοποιός ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε μία διαφωνία με την παραγωγή και τελικά αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην παράσταση.

Η Μιμή Ντενίση ωστόσο τόνισε κατά την διάρκεια της πρωινής της συνέντευξης πως θεωρεί αντιεπαγγελματική την συμπεριφορά της τραγουδίστριας.

«Με στεναχώρησε αυτό που έκανε η Νατάσα. Θεωρώ ότι δεν είναι επαγγελματική απόφασή της, μας άφησε ξεκρέμαστους. Δεν είχαμε διένεξη καλλιτεχνική», είπε η Μιμή Ντενίση για το τέλος της συνεργασίας της με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...