Στο θερινό Χάραμα η Νάντια Μπουλέ.

b37d77be-1b98-4555-8641-d9e697ffc72dΘερινό Χάραμα

Λαμπερό νέο πρόγραμμα!

Η αυλόπορτα ανοίγει την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

 

Αφιερωμένο εξαιρετικά στις αναμνήσεις μας, θα είναι  το πρόγραμμα  στο Θερινό Χάραμα φέτος το καλοκαίρι! Παλιοί γνώριμοι και νέοι ερμηνευτές συνθέτουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με την ποιότητα και το κέφι που εδώ και 20 χρόνια κάνουν το Θερινό Χάραμα τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Βαγγέλης Δεληκούρας από «Τα παιδιά από την Πάτρα» μας ταξιδεύουν στις αξέχαστες και υπέροχες στιγμές της μεγάλης τους διαδρομής, που είχε  αφετηρία το Χάραμα.

Η αγαπημένη Λίζα Ανδρέου επιστρέφει στη μαγική γειτονιά χαρίζοντας μοναδικές και δυνατές λαϊκές ερμηνείες.  Ο καταξιωμένος ροκ τραγουδιστής Κώστας Τζιαγκούλας με δυναμικές ροκ και έντεχνες στιγμές πυροδοτεί τις νύχτες. Η σαγηνευτική Μυρτώ Καμβυσίδη μας παρασέρνει σε μια εντυπωσιακή μουσική περιπέτεια με το δικό της προσωπικό στίγμα και απρόοπτες μουσικές συναντήσεις.  Καθαρόαιμο λαϊκό αφιέρωμα στους μεγάλους του ελληνικού τραγουδιού προσφέρει ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής Γιάννης Στάθης. Νεαρότερος στο σχήμα ο ανερχόμενος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μιχάλης Πουλίδας μεταφέρει τη ζωντάνια και το ρυθμό από τις εμφανίσεις του στις μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Η γνωστή Νάντια Μπουλέ αφήνει για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και με το δικό της ξεχωριστό τρόπο απογειώνει την πλατεία της μουσικής πολιτείας που λέγεται Χάραμα, ξετυλίγοντας διαδρομές στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι που χαρακτηρίζει τις συναυλίες της.

Και όπως πάντα μια μοναδική ορχήστρα από εξαίρετους μουσικούς συντροφεύει και υποστηρίζει το μελωδικό ταξίδι. Ειδικά φέτος, στη δωδεκαμελή ορχήστρα συμμετέχει τετραμελές brass section που με τον ιδιαίτερο ήχο των πνευστών δημιουργεί ανεπανάληπτα ηχοχρώματα.

Η  σκηνοθετική επιμέλεια της μουσικής παράστασης ανήκει και φέτος στο Διονύση Βούλτσο, που κατευθύνει τους καλλιτέχνες και μουσικούς στα σοκάκια, τις αυλές και τα μπαλκόνια της ονειρεμένης γειτονιάς.

Τα φώτα ανάβουν, τα χρώματα πλανεύουν, τα αρώματα μεθούν και το λαμπερό φεγγάρι θα φωτίζει τις μοναδικές νύκτες μουσικής μυσταγωγίας.

 

Πληροφορίες – κρατήσεις: 2610.671639   και 2610.672444

facebook: Χάραμα Πάτρας / Xarama Patras

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...