Βαρύτατος χαρακτηρισμός Μπουλέ προς Κοτρωνιά: ΚΥΠατζίδικος ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι (Βίντεο)

Συνέχεια στο σήριαλ του διαλόγου που είχαν ο πρόεδρος του δ.σ.Ναυπακτίας Θ.Κοτρωνιάς και ο επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν. Γ.Μπουλές γύρω από τον διάλογο που είχε διαρρεύσει στη δημοσιότητα σχετικά με την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας.Στον μεταξύ τους διάλογο,φέρεται ο κ.Κοτρωνιάς να λέει στον κ. Μπουλέ,ότι “πάτησε την μπανανόφλουδα” στην περίπτωση της κεραίας κινητής στο Αντίρριο,αφού αυτή ήταν ανενεργή τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Ο κ. Μπουλές κατηγόρησε τον κ. Κοτρωνιά ότι ο ίδιος “έδωσε” τον διάλογό τους στη δημοσιότητα,ενώ η συμμετοχή υπαλλήλου της εταιρείας στον διάλογο αυτό,κατήργησε ουσιαστικά την ιδιωτικότητα και το αστείο της κουβέντας τους.Ο κ. Μπουλές ως εκ τούτου,χαρακτήρισε ΚΥΠατζίδικο  τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θ.Κοτρωνιάς στο ζήτημα της στιχομυθίας και της διαρροής της συνομιλίας τους στη δημοσιότητα.

Τοποθέτηση στο θέμα έκαναν επίσης τόσο ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αν.Κοτσανάς,όσο και ο πρόεδρος της τ.κ.Αντιρρίου Ν.Ασημακόπουλος ζητώντας ουσιαστικά από τον κ.Κοτρωνιά να ζητήσει συγγνώμη για τους χειρισμούς του στο θέμα.

Η τοποθέτηση Κοτσανά



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...