Ο Ανδρέας Φιλιππόπουλος υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιώργου Καπεντζώνη στη Δ.Ε. Ευπαλίου

Ονομάζομαι Ανδρέας Φιλιππόπουλος

Γεννήθηκα στο Τρίκορφο Δωρίδας το 1960.

Μετά το δημοτικό φοίτησα στο γυμνάσιο Ευπαλίου όπου τελείωσα και το Λύκειο.

Πέτυχα με υποτροφία στο Τ.Ε.Ι Πάτρας στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση λογιστηρίου (λογιστής). Αφού πήρα το πτυχίο μου συνέχισα στο Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε) και είμαι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Διετέλεσα υπαξιωματικός στο στρατό ξηράς. Διετέλεσα διαιτητής ποδοσφαίρου στο σύνδεσμο Αθηναίων διαιτητών για 6 χρόνια.

Είμαι αυτοδημιούργητος και εργαζόμουν καθ’ολη την διάρκεια των σπουδών μου στην Πάτρα και στην Αθήνα, ως πωλητής, manager κ.λ.π.

Ως λογιστής εργάστηκα στο εργοστάσιο επίπλων Βαράγγης στην Πεύκη Αττικής. Ως διευθυντής πωλήσεων εργάστηκα στις εκδόσεις ΧΧΙ Αιώνας του αείμνηστου Χάρη Πάτση. Ίδρυσα Ο.Ε. με  αντικείμενο την έκδοση και εμπορία βιβλίων και  συνεργάστηκα με όλους τους μεγάλους εκδοτικούς  οίκους. Ίδρυσα ατομική επιχείρηση εμπορίας καλλυντικών. Ίδρυσα ατομική επιχείρηση εμπορίας εντύπων και ηλεκτρονικών εκδόσεων.

Από το 2012 ζω μόνιμα στο Τρίκορφο Δωρίδας με την σύζυγό μου. Αμέσως  ασχολήθηκα με τα κοινά. Έγινα μέλος στο εκκλησιαστικό συμβούλιο και Ιεροψάλτης του Ιερού ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Είμαι ιδρυτικό μέλος του Εξωραϊστικού-πολιτιστικού (και  Αιμοδοτικού από το 2016) συλλόγου Τρικόρφου. Υπηρετώ  τον σύλλογο και προσφέρω συνεχώς μέχρι σήμερα από τη  θέση του  προέδρου (2015-2021) και του αντιπροέδρου. Στα χρόνια που διετέλεσα ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου καθιερώσαμε ετήσια αιμοδοσία στο χωριό μας, πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, εθελοντικές δράσεις και καθαρισμούς – εξωραϊσμούς, συμμετοχή και ίδρυση δράσεων και διεργασιών ανάδειξης των μονοπατιών της περιοχής μας, συμμετοχή σε κοινές εκδηλώσεις με άλλους συλλόγους της περιοχής μας,  ενώ έγιναν και πολλές παρεμβάσεις και έργα από κοινού με την Κοινότητα Τρικόρφου και το Δήμο Δωρίδος.

Ο Σύλλογος μας όλα αυτά τα χρόνια που διετέλεσα Πρόεδρος πέτυχε πάρα πολλά, χάρη στην αρμονική συνεργασία όλων των μελών του Δ.Σ, καθώς και της τέλειας συνεργασίας που είχαμε με την Κοινότητα Τρικόρφου, το Δήμο Δωρίδος, τις Ιερές Μονές του χωριού μας καθώς και όλους τους Συλλόγους του χωριού μας.

Ανταποκρίθηκα στην τιμητική πρόσκληση του δημάρχου κ. Γεωργίου Καπεντζώνη να συστρατευθώ ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό «ΔΩΡΙΔA ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» γιατί είναι ένας πολυσυλλεκτικός συνδυασμός με έμπειρο, ρεαλιστή, συνεργάσιμο και  ικανό αρχηγό, έμπειρα αλλά και πολλά ικανά  νέα υποψήφια στελέχη. Θέλω να βοηθήσω στην  υλοποίηση των ήδη δρομολογημένων σημαντικών έργων αλλά και των νέων  που θα  προγραμματισθούν στο μέλλον. Αγαπώ τον τόπο  μου γι’ αυτό και γύρισα στο χωριό μου το 2012 όπου προσφέρω συνεχώς στα κοινά. Έχω τη διάθεση, τις γνώσεις και την εμπειρία  να βοηθήσω σε  όποιους τομείς  μου ζητηθεί: πολιτιστικούς, κοινωνικούς, να μείνουν  οι νέοι  στη Δωρίδα, στήριξη με έργα υποδομής στους κτηνοτρόφους, αγρότες κ.λ.π.

Ζητώ την στήριξη  σας και εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι καλύτερο για να ανταποκριθώ στα παραπάνω.

Ευχαριστώ πολύ

Ανδρέας Φιλιππόπουλος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Ευπαλίου

με τον συνδυασμό ΔΩΡΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...