Σειρά έχει ο Αγ.Δημήτριος…

Μετά την κεντρική πλατειά και την Αγ.Παρασκευή ο Βασίλης ανέλαβε να επιδιορθώσει και τις πλάκες πεζοδρομίου έξω από τον Αγ.Δημήτριο.Σάββατο απόγευμα λοιπόν και ο γνωστός συντοπίτης μας εντοπίστηκε από το nafpaktianewsέξω από τον Μητροπολιτικό ναό.Στόχοςείπε να επιδιορθώσει όσο το δυνατόν περισσότερα φθαρμένα πεζοδρόμια…\

Ακούει κανείς;

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΣΙΔΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΒΟΣΚΗ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ. ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (απο τη γωνια του καταστηματος του νταρλα με τα ηλεκτρονικα μεχρι το υψος του δρομου που εχει τα εργαστηρια του το ΕΠΑΛ δεν υπαρχει καθολου πεζοδρομιο.)

    • πολυ σωστα, υπαρχουν 3 σχολεια τα εργαστηρια του επαλ, το νηπιαγωγειο , και το ειδικο σχολειο που δεν υπαρχει καθολου πεζοδρομιο, αντι αυτου σε ενα μερος του πεζοδρομιου υπαρχει χωμα με γρασιδι σε ικανοποιητικο υψος για βοσκη κατσικας…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...