Διαιτητικά υλικά για τα καλοκαιρινά ροφήματά σας

Διαιτητικά υλικά για τα καλοκαιρινά ροφήματά σας
Θα χαρίσουν μία εξίσου γλυκιά γεύση!
Αν θέλετε να χάσετε βάρος για το καλοκαίρι, αλλά δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τα δροσερά ροφήματα υπάρχει τρόπος να τα απολαύσετε και να είναι εξίσου γλυκά. Smoothies, cocktails και οποιοδήποτε άλλο φρουτένιο ρόφημα είναι γεμάτο ζάχαρη, που σημαίνει πολλές θερμίδες. Αντί λοιπόν να το πίνετε και να κερδίζετε βάρος, δώστε προσοχή σε υλικά που χρησιμοποιείται και δείτε αποτελέσματα στη σιλουέτα σας. Απλά αντικαταστήστε την ζάχαρη με άλλα υλικά και απολαύστε τα γευστικά ροφήματα.

Stevia: Σε λεμονάδα, γλυκό τσάι, smoothies, cocktails ή απλά στον πρωινό σας καφέ η stevia είναι ένα από τα πιο διαιτητικά, γλυκαντικά υλικά για τα καλοκαιρινά σας ροφήματα. Είναι φυσικό συστατικό, καθώς προέρχεται από φυτό και είναι 600 φορές που γλυκιά από την ζάχαρη…

Λεμόνια: Περιέχουν ελάχιστη ζάχαρη. Είναι ένα εξαιρετικό υλικό που μπορεί να γλυκάνει το νερό ή κάποιο γλυκό όταν συνδυαστεί με άλλα υλικά.

Limes: Ακριβώς όπως τα λεμόνια, δεν περιέχουν ζάχαρη. Στην πραγματικότητα είναι μία πλούσια πηγή βιταμίνης C που βοηθάνε στο χάσιμο βάρους και στην αποτοξίνωση…

Γάλα αμυγδάλου: Προτείνουμε να το αντικαταστήσετε με το κανονικό γάλα αγελάδος για να χάσετε άμεσα βάρος. Προτιμήστε αυτό που δεν περιέχει ζάχαρη και χρησιμοποιήστε το ως κρέμα για τα ροφήματά σας.

Μηλόξυδο: Αν έχετε ένα ποτήρι παγωμένου νερού, προσθέστε λίγη stevia, λεμόνη, ginge και μία κουταλιά μηλόξυδο. Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, όταν συνδυάζεται με άλλα υλικά γίνεται αρκετά γευστικό. Επιπλέον σας βοηθάει στην απώλεια βάρους!

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...