Κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για τις δηλώσεις Κοππά

Κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για τις δηλώσεις Κοππά
Κοππά για Βενιζέλο: “Όποιος θέλει Σαμαρά θα ψηφίσει ΝΔ κι όχι δεκανίκια” – Κωνσταντινόπουλος για Κοππά: “Να παρέμβει ο Κουβέλης”
Την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ και πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαριλένα Κοππά στην ιστοσελίδα euractiv.gr. Η κα Κοππά στην συνέντευξή της υποστήριξε πως «το δίλημμα ψηφίστε μας για να μείνει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος στην κυβέρνηση είναι αυτοκτονικό». Εξήγησε πως ένας από τους τρεις λόγους που ισχύει αυτή η άποψη είναι και επειδή «όποιος θέλει Σαμαρά θα ψηφίσει ΝΔ και όχι δεκανίκι».

Κατά την κυρία Κοππά οι άλλοι δύο λόγοι είναι οι εξής:

· Επειδή το «ΕΛΙΑ ή χάος» δεν πείθει ούτε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του.

· Επειδή, όταν γίνεται σαφές ότι η εξουσία είναι αυτοσκοπός, η μπλόφα γίνεται προφανής και δεν πιάνει τόπο.

Η κυρία Κοππά ήταν ιδιαίτερα επικριτική κατά του κ. Βενιζέλου λέγοντας πως «η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να έχει ρόλο ούτε καν στην ενοποίηση του ΠΑΣΟΚ. Ο χώρος βέβαια χρειάζεται ανασύνταξη, ιδεολογική και προγραμματική. Όσο μιλάμε για άθροισμα προσωπικοτήτων, σταυρών και μηχανισμών, ο χώρος θα συνεχίσει να φυλλοροεί». Απέδωσε τα διλήμματα του κ. Βενιζέλου σε τακτική εκβιασμού, αφού όπως είπε «το σημερινό ΠΑΣΟΚ, όπως έχει δείξει εντός της κυβέρνησης, ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία. Δεν έχει πλέον κανένα αξιακό έρμα και θα γαντζωθεί στην εξουσία για όσο μπορεί».

Άμεση ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος σε ανάρτησή του στο twitter σημείωσε: Η κ. Κοππά καλεί τους ψηφοφόρους της Ελιάς να ψηφίσουν Σαμαρά! Η Δημάρ και ο Κουβέλης έτσι αντιλαμβάνονται τον προοδευτικό πόλο; Αν όχι ας παρέμβει.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...