Αυτό που θέλουν οι άντρες στο σεξ

Αυτό που θέλουν οι άντρες στο σεξ
Μπορεί να μοιάζει ιδανική η σκέψη ότι ο σύντροφός σας θέλει να βρίσκεται ερωτικά μόνο μαζί σας, αλλά μάλλον ακόμα και αν το κάνει, στο μυαλό του εξακολουθούν να μπαίνουν… πονηρές σκέψεις!
Και περιλαμβάνουν: σεξ με περισσότερες από μία παρτενέρ, σεξ με κάποια φίλη της συντρόφου τους, σεξ με κάποια συνάδελφο, αλλά και το πιο πικάντικο σεξ – έστω και μαζί με τη σύντροφό τους -, σύμφωνα με μια νέα έρευνα από το περιοδικό Cosmopolitan.

Περίπου το 50% των αρραβωνιασμένων ανδρών επιθυμούν να μπορούσαν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με μια φίλη τους, ενώ το 18% των παντρεμένων ανδρών θα ήθελε να κοιμηθεί με μια συνάδελφο. Κάτι λιγότερο από το ένα τρίτο (32%) των ανδρών σε σχέση θέλει να κοιμηθεί με την κοπέλα φίλου του και ένα άλλο 32 % θέλει να κάνει σεξ με κάποια πρώην.

Ενώ οι περισσότεροι άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα κάνει σεξ με μια έως τρεις γυναίκες, ενώ ένα 3% δήλωσε ότι έχει «σκοράρει» σε διαφορετική «εστία» πάνω από 100 φορές – με μόνο τους μισούς να έχουν κάνει one night stand. Όταν ρωτήθηκαν αν θα άλλαζαν κάτι στο σεξουαλικό παρελθόν τους, το 36% επιθυμεί να είχαν κοιμηθεί με περισσότερες γυναίκες και το 32% να ήταν πιο τολμηροί.

Και όταν κλήθηκαν να απαντήσουν πόσο πιστοί είναι, το 42% είπε ότι είχε απατήσει τη σύντροφό του – και από αυτούς, το 82% είπε ότι αισθάνθηκε ένοχο μετά, ενώ συμπλήρωσε ότι το έκανε γιατί ένιωθε πήξη στη σχέση του.

Στους Βρετανούς άνδρες φαίνεται ότι αρέσει η ποικιλία: 37% καυχιούνται ότι έχουν το δικό τους sex tape, το 72% έχει κάνει text sex, το 28% έχουν δοκιμάσει σαδομαζοχιστικό σεξ και το 23% θα ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμο να κάνει πιο kinky το σεξ του, βάζοντας στο παιχνίδι σχοινιά, χειροπέδες και άλλα αξεσουάρ.

Όμως, το σεξ με παραπάνω από μια ερωτικές συντρόφους εξακολουθεί να είναι το νούμερο ένα στη φαντασία τους – πάνω από το ήμισυ των 732 ανδρών που ρωτήθηκαν θα ήθελαν να βάλουν και ένα ακόμα άτομο στην κρεβατοκάμαρά τους.

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης περαιτέρω μυστικά για τις σεξουαλικές συνήθειες των ανδρών. Ένα 37% παρακολουθεί πορνό – 11% των οποίων το κάνει σε καθημερινή βάση και το κάνουν κρυφά από τη σύντροφό τους.

Περίπου 26% των ανδρών σε σχέση έχουν πληρώσει για ιδιωτικό χορό σε strip club και ένα 15% έχουν πάει με κάποια που γνώρισαν μέσω Facebook. Ως προς την ιδανική γυναίκα; Δήλωσαν ότι η εμπιστοσύνη είναι το παν, με το 76% να δηλώνει ότι θέλουν μια σύντροφο που να ξέρει ποια είναι και τι κάνει. Το 44% των συμμετεχόντων πιστεύει ότι το φιλί είναι το πιο ιδιαίτερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι, ότι είναι κάτι που προσφέρει οικειότητα.

Σε περιφερειακό επίπεδο, οι Ουαλλοί άνδρες είναι πιο πιστοί, με το 70% να είναι πιστό στη σύντροφο του. Οι κάτοικοι της περιφέρειας West Midlands είναι πιο επιπόλαιοι και 76% των αντρών στην Ανατολική Αγγλία παραδέχονται ότι έχουν στείλει μέσω μηνύματος ή email γυμνή τους φωτογραφία.

Όσον αφορά, τώρα, στις πρώην, το 46% εξομολογήθηκε ότι εξακολουθεί να έχει φαντασιώσεις μαζί της, ενώ κάνει σεξ με τη νυν, και το 63% στη Σκωτία θα ήθελαν να ξανακάνουν σεξ μαζί της.

Ο Louise Court, ο εκδότης του Cosmopolitan, δήλωσε: «Οι Βρετανοί άνδρες είναι αρκετά υποκριτές ως προς το σεξ. Για παράδειγμα, πολλοί δήλωσαν ότι θα απέρριπταν μια σύντροφο που έχει κοιμηθεί με 6 έως 20 άντρες, την ώρα που οι ίδιοι έχουν κοιμηθεί με πολύ περισσότερες. Τους αρέσει να βλέπουν τον εαυτό τους ως Casanova, πράγμα που δεν είναι πάντα πολύ ρεαλιστικό. Είναι πολύ εύκολο να τα λένε όλα αυτά από την άνεση του καναπέ τους, αλλά μάλλον θα πρέπει να ξεχωρίσουν τη φαντασία από την πραγματικότητα – πολλές γυναίκες θα ήθελαν να κάνουν σεξ με τον David Beckham και να έχει μια ντουλάπα γεμάτη από Louboutins, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να συμβεί».

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...