Παίξε φρουτάκια και λάβε τις προσφορές* του sportingbet casino

Ο ένας από τους δυο μεγάλους τελικούς, τα δυο τελευταία χαϊλάιτ της χρονιάς είναι μπροστά μας. Φυσικά, αναφερόμαστε στο ραντεβού της Βιγιαρεάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γκντανσκ της Πολωνίας, για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.
Ισπανοί και Άγγλοι θέλουν το τρόπαιο για τους προφανείς αλλά και για τους προσωπικούς τους λόγους, μιας και οι «μπέμπηδες» ψάχνουν ακόμα μια Ευρωπαϊκή κούπα στην τροπαιοθήκη τους και τα «υποβρύχια» ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Βιγιαρεάλ: Παρότι προηγήθηκε κόντρα στη Ρεάλ και έδειχνε ικανή να κρατήσει ένα σημαντικό διπλό, η Βιγιαρεάλ με το μυαλό στον τελικό της Πολωνίας ηττήθηκε στο φινάλε από την ισχυρή της αντίπαλο. Ακόμα και έτσι, πήρε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ, όμως η μεγάλη πρόκληση είναι εδώ. Τα «κίτρινα υποβρύχια» του Έμερι θα παίξουν στα ίσα την σπουδαία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με στόχο το πρώτο τους Ευρωπαϊκό κύπελλο και κατά τη διάρκεια της χρονιάς έχουν αποδείξει πως μπορούν να κάνουν «ζημιές». Τσουκουέζε και Φόιθ λογικά δε θα προλάβουν και αυτά είναι τα μόνο θέματα απουσιών για τον έμπειρο τεχνικό.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στη 2η θέση της Πρέμιερ Λιγκ τερμάτισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έκανε φέτος μια από τις καλύτερες σεζόν της τα τελευταία χρόνια. Ο Σόλσκιερ, πλέον, έχει τη στήριξη όλων στο Μάντσεστερ και ο Νορβηγός τεχνικός μαζί με τους παίκτες του θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με ένα ακόμα Ευρωπαϊκό τρόπαιο να κοσμεί τα πλούσια… ράφια του μουσείου του συλλόγου. Ο κόσμος ξέχασε για λίγο την κόντρα με τη διοίκηση και θα βρεθεί όσο πιο πολύς μπορεί στην Πολωνία και το γήπεδο. Εκτός παραμένουν οι Τζόουνς, Μαρσιάλ, πλήγμα με Μαγκουάιρ, αμφίβολος ο Φρεντ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε έναν τελικό όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, καθώς δεν γίνεται να έφτασαν τυχαία εδώ οι δυο φιναλίστ. Η Γιουνάιτεντ έχει την εμπειρία που απαιτεί η περίσταση, όμως οι Ισπανοί φέτος έχουν δείξει αρκετά σταθεροί και έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πάμε με το αμφίσκορο στο 1.91 της sportingbet.

Για slots, προσφορές*, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...