Προγνωστικά Στοιχήματος: Με κάλυψη η Μπέρνλι, «κλειστό» ματς στο ΣΕΦ


Μπορεί οι ρυθμοί να έχουν υποχωρήσει, όπως άλλωστε κάθε Δευτέρα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν προκύπτουν επιλογές απ’ το ποδοσφαιρικό και μπασκετικό κουπόνι. Θα μας απασχολήσουν Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία, όπως και το ντέρμπι της Α1 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας. Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το online στοίχημα, όπως για παράδειγμα ποιες είναι οι Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μια εκ των οποίων είναι η Betshop.

Μπορεί τον «άσσο» η Μπέρνλι
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Μπέρνλι – Ντέρμπι, όπου επιλέγουμε τον «1 DNB» σε απόδοση 1.83 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Αήττητη παραμένει η Μπέρνλι στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Ντάισι επικράτησε των Μπρίστολ Σίτι (4-0 εντός έδρας), Μίλτον Κέινς Ντονς (5-0 εκτός έδρας) και Μπρέντφορντ (3-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Ίπσουϊτς (0-0 εντός έδρας). Αγνοεί την ήττα στα τελευταία τρία εντός έδρας ματς (2-1-0), στα οποία μάλιστα δε δέχτηκε ούτε ένα γκολ! Στον αντίποδα, η Ντέρμπι διανύει περίοδο αγωνιστικής κάμψης. Μετά τους τρεις βαθμούς που πανηγύρισε κόντρα στη Φούλαμ (2-0 εντός έδρας) στις 26 Δεκεμβρίου, το συγκρότημα του Κλέμενς αναδείχθηκε ισόπαλο με τις Λιντς (2-2 εκτός έδρας) και Ρέντινγκ (1-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα γνώρισε την ήττα από Μίντλεσμπρο (2-0 εκτός έδρας) και Μπέρμιγχαμ (3-0 εντός έδρας). Δίνουμε προβάδισμα στη νίκη των γηπεδούχων.

Κερδίζει η Αζαξιό
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Αζαξιό – Μπρεστ, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.20. Μπήκε αποφασιστικά η Αζαξιό στο νέο έτος. Ξεκίνησε με την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Χάβρη, ένα παιχνίδι όπου είχε πολύ καλή παρουσία κόντρα σε μια απ’ τις πιο ποιοτικές αντιπάλους της κατηγορίας, ενώ την περασμένη εβδομάδα έφυγε με το «διπλό» απ’ την έδρα της Εβιάν. Πανάξια νίκη για την ομάδα της Κορσικής, ήρθε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, την έφερε στους 21 πόντους και την απομάκρυνε στο +2 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Μεσοβδόμαδα στάθηκε εξαιρετικά κόντρα στη Σεντ Ετιέν εκτός έδρας για το Κύπελλο, πήγε το ματς στην παράταση, δέχτηκε δεύτερο γκολ στο τελευταίο λεπτό και αποχαιρέτησε με πικρό τρόπο τη διοργάνωση. Αήττητη στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς η Αζαξιό (2-3-0), σήμερα αντιμετωπίζει την Μπρεστ, που έχει αρχίσει να αποχαιρετά την άνοδο. Είναι μια ασταθής και αλλοπρόσαλλη ομάδα, του ύψους ή του βάθους, στόχος της είναι πλέον η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή. Κακή εκτός έδρας, μετράει ρεκόρ 1-1-3 στις πέντε τελευταίες εξόδους της, δε σκόραρε στις τελευταίες 3/4.

Με το Over 2.5 στο Λιβόρνο
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ το ποδοσφαιρικό κουπόνι με την αναμέτρηση Λιβόρνο – Κόμο, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.25. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Λιβόρνο στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και οχτώ ήττες. Η τελευταία φορά που το συγκρότημα του Μούτι κατάφερε να πανηγυρίσει το «τρίποντο» ήταν κόντρα στην Τραπάνι (2-0 εντός έδρας) στις 31 Οκτωβρίου! Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε η Λιβόρνο γνώρισε ισάριθμες ήττες από τις Περούτζια (4-1 εκτός έδρας), Άσκολι (3-1 εντός έδρας), Βίρτους Λαντσιάνο (2-1 εκτός έδρας) και Πεσκάρα (2-1 εκτός έδρας). Στον αντίποδα, για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν η Κόμο παραμένει αήττητη για τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Φέστα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Σπέτσια (1-1 εκτός έδρας), ενώ στη συνέχεια κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Σαλερνιτάνα (2-1 εντός έδρας) και Περούτζια (1-0 εντός έδρας). Περιμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» ματς και θα πάμε με το Over.

Επιλογή το Under 144.5 στο ΣΕΦ
Περνάμε στο μπάσκετ, όπου δεσπόζει το κρίσιμο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Θα επιλέξουμε το Under 144.5 πόντοι σε απόδοση 1.87. Κανέναν αντίπαλο δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε για να νικήσει, οπότε θα πάμε με την ασφαλή επιλογή του Under 144.5. Στον πρώτο φετινό αγώνα μεταξύ τους, για το Κύπελλο, το σκορ ήταν 64-70 και μέχρι το 30’ ήταν ακραία μικρό σκορ ,44-44. Στον αγώνα του πρωταθλήματος το σκορ ήταν 73-69 και πήγε οριακά Under αν και το πρώτο δεκάλεπτο ήταν τεράστιο με τον Ολυμπιακό να προηγείται 18-32 αλλά μετά «μίλησαν» οι άμυνες. Παρομοίως αναμένουμε και τον αποψινό αγώνα, με τις δύο ομάδες να παίζουν σκληρά με άγχος γιατί το αποτέλεσμα είναι μεγάλης σημασίας. Στα τελευταία τους ευρωπαϊκά ματς, ο Ολυμπιακός πέρασε τους 70 απέναντι στην Μπάμπεργκ με 21 πόντους στο τελευταίο πεντάλεπτο προσπαθώντας να ανατρέψει ματς που «γυρνούσε» ποτέ ενώ μετά σκόραρε μόλις 55 στο Κάουνας, και ο Παναθηναϊκός είχε 63 με Αστέρα και 67 με Κουμπάν. Μην ξεχνάμε ότι και στο ελληνικό πρωτάθλημα πάρα πολλές φορές τα σκορ που κάνουν είναι πάρα πολύ χαμηλά και θυμόμαστε τα 53-73 με Κολοσσό, 83-62 με Απόλλων, 76-64 με Άρη για τον Ολυμπιακό και τα 80-59 με Άρη, 73-67 με Κηφισιά, 64-67 με ΑΕΚ, 88-54 με Καβάλα, 57-75 με Κόροιβο για Παναθηναϊκό. Ακόμα δηλαδή και στο ελληνικό πρωτάθλημα που οι δυο τους είναι κραταιοί η πλειοψηφία των αγώνων τους παρουσιάζουν σκορ κάτω του ορίου 144.5 στο οποίο επιλέχθηκε το Under. Η πιο προφανής και πιθανή επιλογή από το ντέρμπι των «αιωνίων» λοιπόν είναι το Under 144.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previewsόλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...