Χάστε εύκολα κιλά αυτό το καλοκαίρι

Χάστε εύκολα κιλά αυτό το καλοκαίρι
Το μυστικό για την απώλεια βάρους είναι η επιλογή υγιεινών τροφών και με λιγότερες θερμίδες. 
Ευτυχώς, είναι πιο εύκολο να κάνετε καλύτερες επιλογές τροφίμων το καλοκαίρι, διότι αυτή την εποχή τα φαγητά υψηλής θερμιδικής αξίας φαίνονται λιγότερο ελκυστικά. Κάντε τις παρακάτω επιλογές και θα χάσετε κιλά με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
Διαλέξτε φρούτα και λαχανικά εποχής

Ο ευκολότερος τρόπος για να μειώσετε τις θερμίδες, είναι να διαλέξετε τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά που αφθονούν σε λαϊκές αγορές και στα παντοπωλείο σας. Πέραν του ότι είναι χαμηλά σε θερμίδες, είναι πλούσια με βιταμίνες, ανόργανα άλατα, αντιοξειδωτικά, και φυτικές ίνες.

Φτιάξτε κρύες σούπες
Μια κρύα σούπα είναι ένα πιάτο με λίγες θερμίδες της.  Φτιάξτε μια σούπα λαχανικών, διατηρείστε τη στη ψύξη και θα έχετε ένα ελαφρύ και δροσιστικό μεσημεριανό.

Επιλέξτε ποτά με λίγες θερμίδες
Τα Smoothies, τα ζαχαρούχα ποτά  και αναψυκτικά, κατεβαίνουν τόσο εύκολα, ειδικά όταν έχει ζέστη έξω. Αλλά οι θερμίδες μπορούν να προστεθούν πολύ εύκολα. Τα ποτά μπορεί να είναι η αχίλλειος πτέρνα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, γιατί πρέπει να πίνετε πολλά υγρά για να δροσιστείτε. Επιλέξετε ροφήματα χωρίς θερμίδες όπως, ανθρακούχο νερό, σόδα και τσάι χωρίς ζάχαρη.

Καταναλώστε γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά
Το γιαούρτι και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα με χαμηλά λιπαρά είναι πλούσια σε ασβέστιο και πρωτεΐνες. Μπορούν επίσης, να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Έρευνες δείχνουν ότι τα γαλακτοκομικά τρόφιμα, όταν είναι μέρος μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων, μπορεί να ενισχύσουν την απώλεια βάρους, κρατώντας σας  πλήρεις και ικανοποιημένους.

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...