Στοίχημα: Κλειστό παιχνίδι στη Γρανάδα (video)

Από το σημερινό (29/10) κουπόνι ξεχωρίζουν φυσικά οι αγώνες για τη 2η αγωνιστική του Europa League και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς. Το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στις μάχες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ απέναντι σε Γρανάδα και Λέστερ αντίστοιχα, ενώ παράλληλα σήμερα ξεκινά και η 6η αγωνιστική στην Euroleague, για την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε ζωντανά στο livescore basket του site μας. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 


Σφιχτό παιχνίδι στη Γρανάδα

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις από την Ανδαλουσία και συγκεκριμένα τη Γρανάδα, όπου ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει υπέρβαση. 

Οι γηπεδούχοι είναι σε σούπερ φόρμα και θα αποτελέσουν πολύ υψηλό εμπόδιο για τον Δικέφαλο του Βορρά. Στην πρεμιέρα του ομίλου πέρασαν νικηφόρα από τον Αϊντχόφεν με 1-2 επί της PSV, ανατρέποντας μάλιστα των προβάδισμα των Ολλανδών με τον Γκέτσε. Οι Μολίνα και Ματσίς γύρισαν το ματς μέσα σε ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος. Την Κυριακή η ομάδα του Μαρτίνεθ πέτυχε μία ακόμη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Χετάφε. Τυχερή η Γρανάδα στη Μαδρίτη, ευτύχησε να προηγηθεί με ένα αυστηρό πέναλτι, που εκτέλεσε ο Μοντόρο στο τέλος του ημιχρόνου, ενώ είδε τους αντιπάλους να σημαδεύουν δις το οριζόντιο δοκάρι του Ρουί Σίλβα. 4-1-1 το ρεκόρ της στη La Liga, ισοβαθμεί με τη Ρεάλ στη 2η θέση! 

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη δεν είναι στα καλύτερά του. Μετά το θρίαμβο επί της Μπενφίκα μετρά μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια, πληρώνοντας την επιθετική του αναποτελεσματικότητα. Και στην πρεμιέρα του Europa League είχε τον έλεγχο του αγώνα με 67% κατοχή και 19 τελικές προσπάθειες, όμως όπως και στο ΟΑΚΑ, έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Ομόνοια, σπαταλώντας αρκετές καλές φάσεις. Ο Μουργκ ισοφάρισε το προβάδισμα των Κυπρίων, με τις αλλαγές του Φερέιρα όμως στη συνέχεια να μην βοηθούν στην ανατροπή.

Η Γρανάδα είναι μία πολύ συμπαγής ομάδα, έχει ως πρωταρχικό στόχο το μηδέν στην άμυνα. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και από τον ΠΑΟΚ σήμερα, με στόχο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Δεν περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ, ποντάρουμε στο Under 2.5, σε απόδοση 1.95. 

Πολλά γκολ στη Νορβηγία

Επίσης στις 22:00, η Μόλντε υποδέχεται τη Ραπίντ Βιέννης για τον 2ο όμιλο. 

Στην πρεμιέρα του Europa League η Μόλντε επικράτησε στην έδρα της Ντάνταλκ με ανατροπή στο 2ο ημίχρονο (1-2). Νέα νίκη για τους περσινούς πρωταθλητές Νορβηγίας την Κυριακή, ξανά με 2-1, επί της Στρομσγκόντσετ. Αυτή ήταν η 4η διαδοχική νίκη της Μόλντε, όλες ήρθαν με goal/goal και Over! 

Η Ραπίντ Βιέννης αντιμετώπισε το “θηρίο” του ομίλου στην πρεμιέρα. Κατάφερε να προηγηθεί της Άρσεναλ με τον Φούντα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως οι Νταβίντ Λουίζ και Ομπαμεγιάνγκ αποκατέστησαν την τάξη (1-2). Την Κυριακή, οι Βιεννέζοι πέρασαν από την έδρα της Βόλφσμπεργκερ με σκορ 3-4 και τον Κάρα να σκοράρει στο 93ο λεπτό! Η Ραπίντ έρχεται από 5 σερί και 7/8 Over! 

Ιδιαιτέρως επιθετικές και οι δύο ομάδες, προέρχονται από συνεχόμενα παιχνίδια με πολλά γκολ και κάτι ανάλογο περιμένουμε να συμβεί και σήμερα. Ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.80. 

Βρίσκει ρυθμό η Ρεάλ!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ! Στις 22:00, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για την 6η αγωνιστική της Euroleague. 

Οι Μαδριλένοι έρχονται από δύο νίκες στη Liga ACB, 93-77 επί της Εστουδιάντες και 65-84 επί της Μπέτις. Την προηγούμενη εβδομάδα έχασαν το “clasico” στη Βαρκελώνη και έπεσαν στην 15η θέση της Euroleague με ρεκόρ 1-4! 

Η Μπάγερν από τη μεριά της εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της διοργάνωσης με ρεκόρ 4-1, την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε του Ολυμπιακού με 74-68. 

Η Ρεάλ οφείλει να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές νίκες, έδειξε να βρίσκει ρυθμό και περιμένουμε να μπει πολύ δυνατά στον αγώνα. Ψάχνει ένα ξέσπασμα και τουλάχιστον πιστεύουμε ότι θα σκοράρει πολύ. Ποντάρουμε στο Over 82.5 της Ρεάλ σε απόδοση 1.86. 

To Betarades.gr πάντα παρόν στις μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες των ελληνικών ομάδων προαναγγέλει τους αγώνες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο Europa League. Στο κανάλι μας στο Youtube μπορείτε να δείτε τα βίντεο για τις αναμετρήσεις Γρανάδα – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Λέστερ:

Γρανάδα – ΠΑΟΚ:

https://www.youtube.com/watch?v=MhFxKgjqvqA

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...